Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD Overland |
Autor |
Wiadomość |
el_
Administrator

|
|
|
|
 |
Bart!
|
Wysłany: 2012-02-11, 15:05
Aparat fot.: Nikon |
|
|
genialny jest ten nowy Jeep! Świetnie wygląda jak jest podniesiony maxymalnie, na jednym zdjęciu to widać. W porównaniu do poprzedniej wersji jest o niebo ładniejszy. I jeśli jest tak dobry jak piszesz to to mi się podoba |
_________________ www.autowizja.pl |
|
|
|
 |
cellence
|
Wysłany: 2012-02-11, 15:58
|
|
|
Genialny jest ! W rzeczywistości dużo ładniejszy niż na zdjęciach. Miałem już okazję przejechać się z silnikiem 5.7 i mimo sporej masy jest to żwawe auto, niestety na zakrętach czuć, że to auto jest stworzone na amerykańskie warunki, czyli tylko do jazdy na wprost. |
|
|
|
 |
blaszek

|
Wysłany: 2012-02-11, 17:54
|
|
|
cellence napisał/a: | czuć, że to auto jest stworzone na amerykańskie warunki, czyli tylko do jazdy na wprost. |
Tyle tylko, że obecnie Jeep (szczególnie GC) akurat z USA to ma niewiele wspólnego |
_________________ "Tyle dróg budują, tylko ku'wa nie ma dokąd iść..." - Jan Himilsbach |
|
|
|
 |
Seth
Redaktor

|
Wysłany: 2012-02-12, 13:15
Aparat fot.: EOS M |
|
|
Bart! napisał/a: | I jeśli jest tak dobry jak piszesz to to mi się podoba |
imho jest. Jakbym szukał SUVa w takich pieniądzach, to pewnie bym polazł do Jeepa. Jeden z najprzyjemniejszych samochodów, którymi ostatnio jeździłem amerykańska "nowa fala" pod skrzydłami Fiata daje radę. A ten diesel jest rewelacyjny |
|
 |
|